Bekijk onze diensten

Privé gedragsconsult aan huis

Bij een thuisconsult komen we bij u langs en gaan we na een korte kennismaking samen aan de slag met het gedrag van uw hond en de terugkomende problemen. Ook ùw mindset zal hierbij op de proef worden gesteld;  want het gedrag van de baas werkt als een spiegel ten opzichte van uw hond!  

Hondentrainer Sabeau Mallouk in actie tijdens gedragsconsult met een Stafford

Puppycursus

Tijdens onze puppycursus leer je in 5 sessies de complete basis van het gedrag van een jonge hond en hoe je daar slim op inspeelt. Dit pakket omvat 4 groepstrainingen en 1 thuisconsult.

Puppy training is voor honden tussen de tien weken en zes maanden oud.

Honden BOTcamp

Heeft uw hond geen goede start gemaakt? Of maakt hij er nog elke dag een extreme uitdaging van? Bijten, niet luisteren, wegrennen of ander gedrag waar u vanaf wilt? Tijdens een BOTcamp komt uw hond 14 – 28 dagen bij mij intern en herstel ik de volledige basis, icm roedeltrainingen. 

f20836d9-c755-43f4-9af8-cb684fb8b32b

Groepsconsult

Groepstraining is een ideale follow-up van een privé consult.
Gedurende 4 sessies ga je leren om (hardnekkig) gedrag te doorbreken. Naast individuele begeleiding zul je ook veel gaan leren van andere eigenaren en hun uitdagingen.

5 daagse hondengedragscursus

Gedurende een workshop van 5 dagen word je een bijzonder breed spectrum van gedragstheorie, coaching en kennis aangereikt. Je gaat diverse methodes en technieken leren en daarnaast betrekken wij ook diverse externe specialisten.
Aan het eind van deze workshop zul je in staat zijn om efficiënt gewenst gedrag te bereiken op de manier die jou past!

Je kunt deelnemen aan deze cursus mèt of zonder eigen hond.

In een vorig leven hadden wij in het gezin zelf een Stafford die we niet goed begrepen. Indy viel aan de lijn vaak zomaar uit naar andere honden. Als dierenliefhebber frustreerde me dit enorm -maar tegelijk wist ik zeker dat het anders moest kunnen…

Het bleek achteraf de definitieve druppel om van mijn hobby mijn werk te gaan maken. Vanuit die motivatie begon ik met literatuur en opleidingen over hondenpsychologie. Daaruit leerde ik ontzettend veel, maar vooral dat één ding centraal staat: alles valt of staat met de connectie tussen de hond en zijn baasje.