BOTcamp voor honden

Soms is het gedrag van de hond zo extreem dat het voor de eigenaren bijzonder uitdagend is dit zelf te doorbreken.
Voor zulke situaties bieden wij een BOTcamp aan. Dit is een intensieve, dagelijkse training die  -afhankelijk van de problematiek- gemiddeld 14 tot 28 dagen in beslag neemt.
Gedurende het BOTcamp verblijft uw hond intern bij ons en kunt u alle ontwikkelingen dagelijks volgen via Instagram.

Het traject start met een privé gedragsconsult bij u thuis voor een complete inventarisatie van het gedrag, inschatting van de verblijfsduur en het afstemmen van de startdatum.

Gedurende de effectieve trainingsperiode zal ik zowel individuele – als roedeltraining inzetten. Juist vanuit deze combinatie zal uw hond hardnekkig gedrag veel sneller opgeven en eerder openstaan voor verandering.
Aan het eind van de trainingsperiode doorlopen we samen alle nieuwe vaardigheden, spelregels en handvatten bij u thuis.


Let op: gezien de intensieve begeleiding is onze beschikbaarheid voor een bootcamp beperkt. Bij interesse; reserveer tijdig.

Een nieuw fundament

Weet u niet meer wat u met de situatie aan moet? Geef ons het vertrouwen om vanuit rust een complete reset op te bouwen. 

De beste versie

Uw hond leert de gedragsregels opnieuw, en nu ook vanuit onderlinge hondencommunicatie. 
Samen met andere honden leert hij om de beste versie van zichzelf te worden.

14 - 28 dagen

U hond leert in deze intensieve maatwerktraining exact datgene wat er nodig is om terug in balans te komen -en te blijven.

Een intern traject op maat voor een complete herstart.

BOTcamp - voor wie?

Bij een regulier gedragconsult kijken we samen we naar probleemgedrag en geef ik u handvatten hoe u het best met uw hond kunt omgaan.

Soms blijkt het probleem echter dusdanig complex dat u het zelf niet meer kunt oplossen -omdat de frustratie hoog zit, het gedrag te extreem, of omdat u simpelweg niet de beschikking heeft over voldoende tijd en/of energie. Voor mij als gedragsdeskundige zit juist hier de uitdaging.

U kunt denken aan uitvallende honden, honden met een bijtverleden, of honden die bestempeld worden als vals naar zowel mens of hond. Maar ook honden of puppy’s met extreem blafgedrag aan de riem zijn welkom, of dieren die bij commando’s watjes in hun oren lijken te hebben.

Tijdens het traject wordt aan de kernproblematiek gewerkt èn aan de basis eromheen, zowel individueel als met roedeltraining. U als eigenaar wordt hierin dagelijks betrokken met filmpjes zodat u ziet hóe het anders kan, welke processen we doorlopen, en hoe het ongewenste gedrag gestaag wordt doorbroken.

De invulling en lengte per bootcamp verschilt per hond. Nadat we samen een gedegen intake en doelafstemming hebben gedaan, komt uw hond bij mij in huis voor een periode van minimaal 14 dagen tot maximaal 4 weken. We sluiten af met een uitgebreide hand-over bij u thuis waarbij alle ins- & outs, technieken en handvatten worden overgedragen.

BOTcamp prijzen:

2100 - 5400
  • 14 tot 28 daagse interne training
  • Intake bij u thuis inclusief gedragsconsult
  • Intern verblijf bij mij in huis
  • Doorbreken hardnekkige gedragsproblematiek
  • Meedraaien in verschillende roedels
  • Alle basiscommando's opnieuw aangeleerd
  • Dagelijks visuele updates van alle vorderingen via Instagram
  • Overdracht en tweede gedragsconsult bij u thuis

Prijzen zijn inclusief btw.