Gedragsconsult voor honden

Begrijp in 2 uur hoe jouw hond denkt en hoe je daar het slimst op inspeelt.

5+ jaar ervaring

Meer dan 5 jaar ervaring als hondengedragskundige

Gecertificeerd

500+ consulten

Meer dan 500 consulten en ervaringen rijker

Herken jij ook deze problemen?

Ja? Dan kan ik je helpen

gedragsconsult de hondencoach

Over ons/mij

Mijn naam is Sabeau Mallouk én ik ben (de) hondencoach. Mijn aanpak richt zich op bewustwording. Bewust maken dat het gedrag van de hond bijna altijd volgt uit het gedrag van de mens. En dat er eigenlijk sprake is van non-stop communicatie. Het enige lastige daarbij is dat honden onze mensentaal helaas niet spreken…

Andersom kan het gelukkig wel: hondentaal kunnen wij leren begrijpen en daar wil ik je graag bij helpen -want ik heb het tenslotte ook gewoon kunnen leren.

De connectie

In een vorig leven hadden wij zelf een hond die we niet goed begrepen. Zoals X en Y. Als dierenliefhebber frustreerde me dit enorm -ik wist zó zeker dat het anders kon… Het bleek de definitieve druppel om van mijn hobby mijn werk te gaan maken. Vanuit die motivatie begon ik met literatuur en opleidingen over hondenpsychologie. Daaruit leerde ik ontzettend veel, maar vooral dat één ding centraal staat: alles valt of staat met de connectie tussen de hond en zijn baasje.

Maatwerk

Over communicatie met honden bestaan hele uiteenlopende visies en theorieën, waarvan ik er veel heb bestudeerd of gedaan. Ondere andere op de trainingsacademies van Martin Gaus en Cesar Millan. Mijn overtuiging echter, is dat er niet één methodiek is die altijd opgaat. Het vergt maatwerk om de connectie te leggen en vaak een combinatie van technieken. Iedere hond is namelijk uniek en ieder mens ook. Het zal je dan ook niet verbazen dat minstens helft van mijn werk als hondengedragskundige over menselijk gedrag gaat!

”Mijn missie en belofte is om mensen en honden te helpen naar een nieuwe start. Door jullie samen op dezelfde golflengte te brengen, zodat jij niet langer gefrustreerd of bang hoeft te zijn, maar je opgelucht en krachtig voelt. En je hond gewoon hond kan zijn. Zoals het hoort”

Duidelijkheid

Consequent zijn

Connectie

Praktisch, begrijpelijk, diervriendelijk, eerlijk en altijd op maat voor jou en je hond.

U zult direct verandering zien waardoor oefenen weer leuk wordt.

Hondengedragsconsult

Een gedragsconsult is er om u als baas weer op het goede pad te helpen, soms weten we niet meer waar we het zoeken moeten, maar is opgeven geen optie.. een gedragsconsult zal u helpen weer de juiste relatie met u hond te krijgen

Bekijk de prijs voor een gedragsconsult

Gedragsconsult

250
Eenmalig
 • Exclusief reiskosten (30 cent per kilometer)
 • Eenmalig gedragsconsult (1,5 - 2 uur)
 • Analyse van de thuissituatie
 • Observatie van het probleem
 • Motief van het ongewenste gedrag
 • Observatie van de huidige aanpak mis
 • Wat je allemaal niet moet doen
 • Trainingsplan: wat zou voor jou werken en voor je hond
 • De praktijk
 • Samen oefenen
 • Huiswerk
 • Een versterkte relatie met je hond

Prijzen zijn inclusief btw.