Over De Hondencoach

''Een hond moet hond kunnen zijn''

Sabeau Mallouk

Ik ben de hondencoach

Mijn naam is Sabeau Mallouk én ik ben (de) hondencoach.

Ik zorg ervoor dat jij dezelfde taal als je hond spreekt en niet meer gefrustreerd of bang hoeft om te gaan met jouw hond. Met mijn manier van werken zorg ik voor bewustwording dat het gedrag van hond niet het probleem is van de hond, maar het gedrag van de persoon.

Wat ik weet is dat iedere hond en mens uniek is en daardoor dus ook een unieke aanpak nodig heeft; ik geloof dus niet in één methodiek.

Uiteindelijk wil ik dat mensen de hondentaal leren te begrijpen, zodat iedereen zich opgelucht en krachtig voelt.

In het park kwam ik vaak honden tegen met gefrustreerde baasjes, bovendien hadden wij zelf een hond die wij niet begrepen. Dit zorgde ervoor dat ik mij ben gaan verdiepen in de hondenpsychologie om zo de connectie tussen baasje en hond weer goed te maken.

Dit heb ik gedaan bij Martin Gaus en Cesar Millan, nu ben ik gecertificeerd hondengedragsdeskundige en weet ik hoe ik mensen en honden moet helpen naar een nieuwe start.

gedragsdeskundige honden sabeau mallouk

Mijn professionele ontwikkelingen

Cesar Millan

De man die er in mijn ogen voor zorgt dat de wereld een stukje bewuster wordt. Niet alleen een unieke ervaring, maar ook een hele beleving.

Martin Gaus

Het opleidingsinstituut van Nederland, hier kan je alles leren over honden. Volg nooit 1 methode, want geen hond is hetzelfde.

Hondentaal

Waarom doet mijn hond wat hij doet? honden communiceren anders dan wij, het is dus een echte must om de hondentaal te begrijpen.